Πίτσα… 1.000 δολαρίων !

O Nino Selimaj, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nino’s Bellissima Pizza στη Νέα Υόρκη, πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί που θα έδιναν 1.000 δολάρια για την πίτσα του.
Ο Selimaj σκέφτηκε την ιδέα της πανάκριβης πίτσας το 2007 και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ψάχνοντας τα κατάλληλα υλικά. Τελικά, δημιούργησε μια πίτσα με βάση την κρέμα fresh, που περιέχει τεσσάρων ειδών χαβιάρι, ουρές αστακού, αυγοτάραχο σολομού και wasabi. Κάθε κομμάτι (των 250δολαρίων) περιέχει ένα διαφορετικό είδος χαβιαριού.